Verhuislift huren Haarlem

Verhuislift Huren in Haarlem? Heeft u problemen met grote meubels die niet door de trap passen? Of staat uw verhuurder u waarschijnlijk niet toe de trap te gebruiken bij het in- of uittreden van de woning? We regelen met gemak een mobiele verhuislift met operator en sjouwer om uw items veilig en op tijd te laden / lossen.

Verhuislift huren Haarlem
Voorbeeld van een verhuislift in Haarlem

Een mobiele lift is de perfecte oplossing om de last bij het verplaatsen te verminderen. Of het nu gaat om een ​​huis met 2 verdiepingen of een flat, in beide gevallen kan de verhuislift de arbeidsintensieve trap vervangen. Misschien heb je wel eens de fysieke inspanning van verhuizen ervaren. Er wordt veel getild, de last op de rug is niet klein. Als je ook grote meubels langs een wenteltrap of via een kleine trap moet verplaatsen, is het niet altijd gemakkelijk om te verhuizen.

Welk type verhuislift heeft u nodig in Haarlem?

Er zijn veel verschillende soorten verhuisliften. Sommige kunnen aan een aanhanger worden bevestigd, andere aan een kleine vrachtwagen en weer andere kunnen op de grond worden opgesteld.

Er zijn drie hoofdversies op de markt. Verschillende meubels hebben verschillende liften nodig. En om de juiste te kiezen voor een specifieke locatie en hoogte, moet u rekening houden met verschillende factoren. Deze omvatten het gewicht en het volume dat een lift moet overbruggen, evenals het gewicht en het volume van alles wat moet worden getild.

Grote meubelstukken hebben een lift nodig met een groot platform. Een suggestie is om deze zware stukken te verplaatsen als een lift met voldoende draagvermogen nodig is. Bovendien moet ook rekening worden gehouden met de afmetingen van het liftplatform. Dit moet plaats bieden aan grote meubels zonder uitstekende delen zonder verder ongemak toe te voegen.

Een verhuislift huren in Haarlem is voordelig

Een verhuisliften huren Haarlem maakt verhuizen niet alleen makkelijker maar ook goedkoper. Met een verhuislift gaat u sneller en efficiënter verhuizen. Geen gedoe meer met slepen en gedoe met grote voorwerpen door smalle trappenhuizen en steile gevaarlijke trappen. Het verplaatsen van inboedels van de begane grond naar een raam of deur via het dak of in een lift zorgt voor tijd- en gemakbesparingen. Minder kans op schade en een kortere route maakt verhuizen sneller en makkelijker.

Snel verhuizen betekent dat het verplaatsen van huishoudelijke artikelen niet door veel deuropeningen hoeft te gaan. Bovendien gaat ieders veiligheid altijd voorop. Dankzij deze uitvinding wordt het risico dat vingers of handen bekneld raken tussen muren of constructies sterk verminderd. Bovendien is het niet meer mogelijk om van een trap af te glijden; in plaats daarvan vervangt onze verhuislift dit.

Verhuislift Haarlem huren

Tarieven verhuislift huren in Amsterdam
Hier vindt u de actuele prijslijst van 2022 voor het huren van een verhuislift in Haarlem.

1 uur liften2 uur liftenSpoedklus
Prijs:€85,-
Inclusief bediening 
Inclusief op- en afbouwen Maximaal 60 min.
Prijs:€150,-
Inclusief bediening
Inclusief op- en afbouwen Maximaal 120 min.
Prijs:€99,-
Inclusief bediening 

Maximaal 30 min. Ook in het weekeinde
1 ObjectExtra verhuizer
 Prijs:€80,-
Inclusief bediening 

Maximaal 3 items Maximaal 30 min.
€29,- p.p per uur
verhuizer


Advertentie